ΠΛΗΝΕΤ και επιμόρφωση Β2

Ξεκίνησε από falexakos, 04 Φεβ 2025, 06:20:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

falexakos

Συνάδελφοι, ξέρει κανείς που υπηρετεί ως Υπεύθυνος ΠΛΗΝΕΤ αν μπορούμε εμείς να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα Β2; Διότι στο ΠΣ (https://e-pimorfosi.cti.gr/mis ) διαβάζω:
Επιλέξτε μία από τις παρακάτω δηλώσεις:

Δηλώνω υπεύθυνα ότι, λόγω της ιδιότητάς μου ή και της τρέχουσας θέσης υπηρεσίας μου α) πληρώ την προϋπόθεση συμμετοχής περί άσκησης διδακτικού έργου και β) έχω τη δυνατότητα να καλύψω τις υποχρεώσεις «εφαρμογής στην τάξη» του προγράμματος, υλοποιώντας τις προβλεπόμενες παρεμβάσεις διδακτικής αξιοποίησης ΤΠΕ σε σχολική τάξη, ενώ στα αντίστοιχα παραδοτέα – αναφορές της δράσης αυτής του προγράμματος, θα περιλάβω αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την υλοποίηση των παρεμβάσεων αυτών (σχολική μονάδα και τάξη εφαρμογής, συνεργαζόμενος τακτικός εκπαιδευτικός κ.α.).

Ευχαριστώ.
"Be ashamed to die until you have won some victory for humanity."
Horace Mann (USA, 1796–1859)

evry

Θεσμικά μου φαίνεται απίθανο αφού ακόμα και αν βρείτε τάξη για να υλοποιήσετε τις διδακτικές παρεμβάσεις, θα πρέπει να πάρετε άδεια για αυτό.
Καλύτερα να στείλετε ένα email στο helpdesk να δείτε τι θα πουν.
What I cannot create I do not understand -- Richard Feynman
http://evripides.mysch.gr

falexakos

Απ' τη μια είναι πολύ πιθανό να είμαι πίσω στην Οργανική μου σε ΓΕΛ απ' τον επόμενο Σεπτέμβρη· κι απ' την άλλη είμαι βέβαιος πως αν ζητήσω από οποιοδήποτε σχολείο (εννοείται σε συνεννόηση με τον εκεί συνάδελφο Πληροφορικής και τον Δ/ντή) να μου δώσουν 2-3 διδακτικές ώρες για να δοκιμάσω ένα σενάριο, θα μου πούνε Ok.

Τέλος πάντων, θα τηλεφωνήσω από Δευτέρα στην κα Καλαπόδη. Δυστυχώς όμως είμαι πολύ απαισιόδοξος. Φαίνεται πως οι των ΚΕΠΛΗΝΕΤ (όσοι μείναμε) πρέπει να ... ξεχάσουμε πως είμαστε και εκπαιδευτικοί. ??? 
Όταν όμως φύγουμε όλοι απ' τα Κέντρα να δούμε πόσο θα χαρούν στα σχολεία που υποστηρίζουμε.

Σε κάθε περίπτωση,
ευχαριστώ για την απάντηση.
"Be ashamed to die until you have won some victory for humanity."
Horace Mann (USA, 1796–1859)