Μια και αναφέρθηκαι ο Αίσωπος και επειδή εγώ προσωπικά έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Αριστοφάνη, σε βαθμό "παρεξηγήσεως"

, θα τολμήσω να χρησιμοποιήσω το στυλ και το ύφος του αρχαίου κωμικού στον παρακάτω διάλογο. ..Μου το επιτρέπεις δάσκαλε, έτσι δεν είναι; .... Καλά δεν θα κάνω κατάχρηση, μη φοβάσαι, δεν τη "πατάω" πάλι.

- ΑΣΘΕΝΗΣ της πλάκας

: " Ζω με έναν ναρκισσιστή!!! (
http://psychotherapeutiki.gr/?p=87) ". Τι πρέπει να κάνω γιατρέ μου;
- ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΟΣ: Καλά πως κατάφερες και βρήκες γιατρό μέσα στο ΣΤΕΚΙ παιδί μου; Έλα πες μου τον πόνο σου. Γίνε πιο συγκεκριμένος.
- ΑΣΘΕΝΗΣ της πλάκας: ..Να.. γιατρέ μου, εκεί που διάβαζα κάποια θέματα ΑΕΠΠ στο ΣΤΕΚΙ, τσούπ, να σου και πετάγεται ένα μήνυμα νααα. Τόοοσο "μεγάλο", ..με το συμπάθιο γιατρέ μου ε.
- ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΟΣ: Δεν πειράζει παιδί μου, έχω δει και μεγαλύτερα, ε χμ, συγγνώμη, χειρότερα ήθελα να πω.
- ΑΣΘΕΝΗΣ της πλάκας:Και τι μου προτείνετε λοιπόν γιατρέ;
- ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΟΣ: Τι να σου πω παιδί μου, ...η περίπτωσή σου είναι λίγο περίεργη. Μπορώ όμως να σου προτείνω κάτι που μπορεί να έχει αποτέλεσμα.
- ΑΣΘΕΝΗΣ της πλάκας: Είμαι όλος αυτιά γιατρέ μου.
- ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΟΣ: Να θα μπορούσες να πεις την αλήθεια στο ναρκισσιστή, ότι εδώ δεν είναι ιατρείο, αλλά της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
- ΑΣΘΕΝΗΣ της πλάκας: Λέτε να πιάσει γιατρέ μου;
- ΔΗΘΕΝ ΓΙΑΤΡΟΣ: Ναι παιδί μου. Όταν ο ναρκισσιστής ακούει για μεγαλεία, το βάζει στα πόδια και ψάχνει αλλού τα ιατρεία.