Γενικό Λύκειο > Α΄ Λυκείου

App Inventor - Σύνδεση από σχολική τάξη

<< < (3/3)

happiness:

--- Παράθεση από: sarakiniotis στις 08 Οκτ 2018, 07:51:01 μμ ---Αν θυμαμαι καλα ο κωδικός χανεται και σβηνεται το προφιλ μαζι με τα αρχεια , αν δεν χρησιμοποιηθει για καποιες (30 νομιζω ) μερες

--- Τέλος παράθεσης ---
Ενδιαφέρον αυτό sarakiniotis. Άρα πρέπει να έχουμε το νου μας εάν κάποιο τμήμα χάσει πχ συνεχόμενα μαθήματα μετά από περίοδο διακοπών.

happiness:
 ilias_s έκανα και γω αίτηση για G suite for education ως καθηγήτρια όμως, όχι ως σχολείο γιατί είμαι και στην διάθεση έτσι κι αλλιώς. Έχω στείλει ένα επεξηγηματικό mail  για το εργασιακό μου status και περιμένω απάντησή τους. Στην ΔΔΕ σου αρνηθήκανε να σου δώσουν μία βεβαίωση με ένα απλό statement του στυλ "Το τάδε σχολείο είναι δημόσιο και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα"; Προφανώς δεν υπάρχει προκάτ έγγραφο για κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βεβαιώσουν κάτι που ισχύει. Για το accreditation document και γω ΦΕΚ νομίζω ότι είναι το πιο κατάλληλο.

happiness:
Και για να κάνω update της λύσης "G suite", η αίτησή μου για λογαριασμό ως μεμονωμένη εκπαιδευτικός, απορρίφθηκε. Δεν έχω δοκιμάσει να το κάνω εκ μέρους σχολείου, γιατί όπως είπα είμαι στην διάθεση και κάθε χρόνο αλλάζω σχολείο. Όσοι έχουν οργανική ας το προσπαθήσουν.

ilias_s:

--- Παράθεση από: happiness στις 21 Μαΐ 2019, 02:04:09 μμ --- ilias_s έκανα και γω αίτηση για G suite for education ως καθηγήτρια όμως, όχι ως σχολείο γιατί είμαι και στην διάθεση έτσι κι αλλιώς. Έχω στείλει ένα επεξηγηματικό mail  για το εργασιακό μου status και περιμένω απάντησή τους. Στην ΔΔΕ σου αρνηθήκανε να σου δώσουν μία βεβαίωση με ένα απλό statement του στυλ "Το τάδε σχολείο είναι δημόσιο και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα"; Προφανώς δεν υπάρχει προκάτ έγγραφο για κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βεβαιώσουν κάτι που ισχύει. Για το accreditation document και γω ΦΕΚ νομίζω ότι είναι το πιο κατάλληλο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Χίλια συγγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν... δεν είδα την ερώτησή σου!

Όχι, δεν αρνήθηκε κανένας να μας δώσει τη σχετική βεβαίωση απλά επειδή δεν υπάρχει "προκάτ" έγγραφο κάπου υπήρχε μία αμηχανία να πω, μία φοβία να πω... Πάντως ήταν λίγο "μαγγωμένοι" στη ΔΔΕ στο στυλ... "τι ζητάς τώρα; τι το θες; και που θα το στείλεις; κάτσε να ρωτήσω και βλέπουμε (ώχου τώρα..!)". Ίσως να ήταν και το "αυτονόητο" (για τα ελληνικά δεδομένα) και ότι παίζει τέτοιου είδους βεβαίωση να μην έχει εκδόσει ποτέ ξανά η εδώ ΔΔΕ, ίσως απλά να ήταν η φοβία για το "άγνωστο" συγκεκριμένου υπαλλήλου. Δεν είναι πάντως και η πρώτη φορά που μη-τυποποιημένο αίτημα (έστω αν ήταν επίσημο πρόγραμμα-δράση του ΙΕΠ) αντιμετωπίζεται με μία δόση "ραθυμίας" από την εδώ ΔΔΕ. Έχω ακούσει πως κάποια σχολεία (σε άλλες ΔΔΕ) το έχουν πετύχει οπότε τρόπος υπάρχει...

Απλά εγώ βαρέθηκα να το κυνηγήσω παραπάνω και να προσπαθήσω να τους πείσω/εξηγήσω τι ακριβώς θέλω και γιατί... Η αλήθεια είναι πως πιο σύντομα κατάφερα να φτιάξω 24 λογαριασμούς google..! Ίσως το ξαναπροσπαθήσω κάποια στιγμή.

happiness:
Ηλία θέλω να πιστεύω ότι η απροθυμία δεν πηγάζει τόσο από βαρεμάρα, όσο από φόβο "μη βρω τον μπελά μου". Άρα μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε κάποιον στα σίγουρα που το έχει κάνει να μας πει το πως. Οκ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση