Γενικά > Εκπαιδευτική Επικαιρότητα - Έρευνες

CIE 2015 - Η Πληροφορική στην εκπαίδευση

(1/2) > >>

Νίκος Αδαμόπουλος:
7th Conference on Informatics in Education 2015 (7th CIE2015)- Η Πληροφορική στην Εκπαίδευση

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τα Τμήματα Πληροφορικής των Πανεπιστημίων Πειραιώς και Ιονίου, σε συνεργασία με την ΕΠΥ και εστιάζεται στην Πληροφορική, αλλά και στις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση. Τελεί υπό την Αιγίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. και καλύπτει τόσο τις βαθμίδες της τυπικής εκπαίδευσης –Δευτεροβάθμια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Γυμνάσια), Πρωτοβάθμια, Τριτοβάθμια- όσο και την μη τυπική εκπαίδευση. 
Θα λάβει χώρα στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στους χώρους του Πανεπιστημίου Πειραιώς,  9-11 Οκτωβρίου 2015, με την παρουσίαση 'Αρθρων, με Κεντρικές ομιλίες, Εργαστηριακές συνεδρίες και συνεδρίες Στρογγυλής τράπεζας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και το πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου (http://di.ionio.gr/cie).

evry:
Στο συνέδριο την Κυριακή το πρωί έχει και ένα εργαστήριο για την γλώσσα προγραμματισμού Python το οποίο γίνεται από την ομάδα συγγραφής του προγράμματος σπουδών και των σημειώσεων των αρχών προγραμματισμού της Β και Γ τάξης του ΕΠΑΛ.


Γιάννης Αναγνωστάκης:
+++

Γιάννης Αναγνωστάκης:
Χρειάζεται κάποια προεγγραφή για αυτό;;

evry:
Εξαρτάται από το πόσοι θα δηλώσουν συμμετοχή, κάτι για το οποίο δεν έχω εικόνα.
Μπορείς να απευθυνθείς στη γραμματεία του συνεδρίου ή στα email επικοινωνίας που έχει στην ιστοσελίδα.
Αν θες να δεις τι θα κάνουμε, έχουμε ανεβάσει τις δραστηριότητες σε μορφή ιστοεξερεύνησης μαζί με τα φύλλα εργασίας στον παρακάτω σύνδεσμο, οπότε μπορείς να δεις αν αυτά που θα δείξουμε σε ενδιαφέρουν:

Εργαστηριακή Συνεδρία Γνωριμία με την Python

Επίσης μετά το εργαστήριο θα ανεβάσουμε και όσες απαντήσεις στις δραστηριότητες δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα, οπότε αν κάποιος δεν παρακολουθήσει το εργαστήριο θα έχει πρόσβαση στο υλικό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση