Ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις τους και τα λόγια τους στο προηγούμενο Διαγώνισμα.
Στις 18/12/2016 έβαλα στους μαθητές μου το 2ο Διαγώνισμα και τελευταίο για αυτή τη χρονιά. Επισυνάπτω το αρχείο στο παρόν μήνυμα.
Καλύπτει 2ο , 7ο , 8ο και 6ο κεφάλαιο. (Δομές Επιλογής και Επανάληψης)
Αναλυτικότερα:
ΘΕΜΑ Α
Α1. 5 Σωστό - Λάθος προτάσεις
Α2. Θεωρία
Α3. Αντιγραφή από τις περσινές (2016) επαναληπτικές εξετάσεις Ημερήσιων ΓΕΛ
Α4. Μια μετατροπή από Όσο σε Για (γιατί επιμένει το "Οδηγίες Μελέτης Μαθητή" και πιστεύω οτι κάτι θα γίνει φέτος με αυτές)
Α5. Πόσες Φορές εμφανίζεται....(έχ βάλει και τις 3 δομές επανάληψης, για ποικιλία...πολλές φορές έχει μπει τέτοια άσκηση, όπως για παράδειγμα πέρυσι στις επαναληπτικές την οποία και τροποποίησα)
Α6. Άσκηση με συμπλήρωση κενών. Ξεπατίκωσα την άσκηση από την "Προκαταρκτική Φάση για την Ολυμπιάδα Πληροφορικής 1990 - Θέματα Γυμνασίου"
ΘΕΜΑ Β
Β1. Πίνακας Τιμών από κώδικα που δόθηκε σε Pascal και Basic στην "Προκαταρκτική Φάση για την Ολυμπιάδα Πληροφορικής 1996 - Θέματα Γυμνασίου Λυκείου"
Β2. Αυτή με ζόρισε. Ας δούμε πως θα συμπεριφερθούν τα παιδιά. Ζητάω απλά μια τιμή. Άρε Κωνσταντίνε...

(Δεν έβαλα Διάγραμμα Ροής. Ίσως στο επόμενο... )
ΘΕΜΑ Γ
Τροποποίηση του θέματος της πρώτης προκαταρκτικής φάσης του 10ου διαγωνισμού Πληροφορικής 1998
ΘΕΜΑ Δ
Η ιδέα δόθηκε από το θέμα της Ολυμπιάδας Πληροφορικής 1991 - Θέματα Λυκείου
Αυτά...
Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται και φέτος.
Φυσικά για όποιες παραλήψεις, λάθη και αστοχίες στις εκφωνήσεις υπεύθυνος είμαι μόνο εγώ. Αν υπάρχουν παρατηρήσεις και Διορθώσεις ...εδώ είμαι...