Γενικό Λύκειο > Εξετάσεις 2008-2009

Στατιστικά εξετάσεων

(1/4) > >>

P.Tsiotakis:
Δείτε το συνημμένο (που έχω αποκρύψει τα περισσότερα μαθήματα), εστιάστε στα κόκκινα κελιά για να δούμε οτι κάτι βρώμικο υπάρχει στο βασίλειο της Τενεούπολης...

Δείτε του αριστούχους της ηλεκτρολογίας κτλ

Αυτά να τα λαμβάνουμε υπόψην σε συζητήσεις για την ΑΕΠΠ

potato:
52.83% !!
Απίστευτο!

Αλλά και το 30% για 18-20 εμένα πολύ μου φαίνεται!

P.Tsiotakis:
για να λέμε την αλήθεια είναι 580 άτομα σε όλη την Ελλάδα, ενώ στη δική μας τεχνολογικής έχουμε και όλους τους τουρίστες, ωστόσο τα νούμερα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ

petrosp13:
45% κάτω από την βάση και φέτος...

gpapargi:
Το ποσοστό των αριστούχων μας (14.91)  είναι πολύ μεγάλο. Δείχνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να μπει υποερώτημα αυξημένης αλγοριθμικής δυσκολίας για πέσουμε σε μονοψήφιο νούμερο. Το 10% είναι ομοιόμορφη κατανομή και όχι κανονική που θέλουμε.

Το ποσοστό της αποτυχίας (45.10) έδειξε ότι δεν αυξήθηκαν οι κομμένοι. Αυτό είναι καλό. Υπάρχουν μερικοί που ότι και να βάλεις θα γράψουν κάτω από τη βάση.

Για μένα το μήνυμα είναι ότι το πείραμα του να μπουν διαφορετικά και πιο ποιοτικά θέματα πέτυχε υπό την έννοια ότι δεν είχαμε κάποια μαζική αποτυχία όπως ανησυχούσαν πολλοί. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια να ανέβει η δυσκολία του μαθήματος. Το μάθημα πρέπει να δυσκολέψει κι άλλο και να γίνει οπωσδήποτε μονοψήφιος ο αριθμός των αριστούχων. Διαφορετικά δεν ξεχωρίζει ο καλός.
Η επιτροπή είχε καλή διάθεση αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Πρέπει να μπει υποερώτημα αυξημένης δυσκολίας. Οι φόβοι μιας μαζικής αποτυχίας σε ένα δύσκολο υποερώτημα φαίνεται πως είναι τελικά αβάσιμοι.
 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση