Γενικά > Τεχνική υποστήριξη

εφαρμογή για ωρολόγιο πρόγραμμα

<< < (2/5) > >>

Λάμπρος Μπουκουβάλας:
πρόκειται για το γνωστό timetable του έπαφου ενσωματωμένο και προσαρμοσμένο στο eschool. σίγουρα βολεύει να εργάζεται κανείς στο σπίτι, αλλά το eschool δε μεταφέρεται για το ευρύ κοινό... :):)

θα το τεστάρω αύριο και θα επανέλθω.

Δημήτρης Κανάς:
Παιδιά το F.E.T. νομίζω πως είναι η καλύτερη εφαρμογή για ωρολόγια προγράμματα. Το μεγάλο του ατού είναι πως αυτόματα παράγονται τα ωρολόγια προγράμματα με βάση κάποιους κανόνες που ορίζει ο χρήστης.

Προσωπικά έχω εργαστεί πάνω στην εφαρμογή και συγκεκριμένα έχω βοηθήσει στην απόδοση του περιβάλλοντος χρήσης στα ελληνικά. Συγκεκριμένα κατάφερα να αποδώσω πάνω από 5400 τσεκαρισμένες εγγραφές στα ελληνικά αλλά χρειάζεται ομαδική εργασία για να  ολοκληρωθεί η όλη προσπάθεια (νομίζω 7640 εγγραφές). Ένα βελτιωμένο αρχείο για ελληνικά υπάρχει (για όποιον ενδιαφέρεται) στο συγκεκριμένο site LabSchool.eu (θα ενσωματωθεί μάλλον στην επόμενη έκδοση).

Επίσης στο συγκεκριμένο χώρο θα δείτε και παραδείγματα (π.χ. αυτό) παραγόμενου χρονοδιαγράμματος όπως και τη (περίπου) σύνδεση του προγράμματος με το MS Excel (νομίζω πως οι σύμβουλοι ζητάνε το πρόγραμμα σε MS Excel).

Γι` αυτούς που χρησιμοποιούν το F.E.T. πρώτη φορά έφτιαξα κι έναν σύντομο οδηγό χρήσης που μπορείτε να το κατεβάσετε και σε pdf.

Τώρα αν κάποιος έχει μεράκι... ας βοηθήσει και στη μετάφραση!!!!

Ελπίζω να βοήθησα!!!

*κι ας ελπίσω να λειτουργεί ο server μου...   :(

gimnasio:
μιλάω για περιβάλλον windows.

Στο eschool είδα ότι έχει πρόγραμμα αλλά χρησιμοποιώ ακόμη νέστωρα οπότε......

Αυτό το F.E.T. εκτός από δημοτικό μπορεί να λειτουργήσει και με λύκειο όπου τα τμήματα διασπώνται;

Δημήτρης Κανάς:
Για τα πάντα είναι... Μπορείς να χωρίσεις μάθημα π.χ. σε εργαστήριο και σε θεωρία...  η μάθημα σε διδακτικά αντικείμενα... η τάξη σε τμήματα....

Ακόμα και πρόγραμμα εξετάσεων κάνει. Και φυσικά μπορεί κάποιος εύκολα είτε να το εκτυπώσει είτε να το δημοσιεύσει στο διαδικτυακό χώρο του σχολείου του.

Λειτουργεί άψογα και στα MS Windows 7...

poursali:
Δημήτρης1980, είχες τέτοιο χρυσάφι στα χέρια σου και τον κρατούσες κρυφό;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση