Γενικό Λύκειο > Αλγοριθμική και Προγραμματισμός

Χώρος Δραστηριοτήτων

(1/2) > >>

alkisg:
Ο Χώρος Δραστηριοτήτων είναι λογισμικό για την προβολή ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων, σε μορφή ιστοσελίδων.

Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, για την ώρα αυτό το θέμα δημιουργήθηκε ώστε να προετοιμαστεί το forum να υποστηρίζει το έργο «Αλγοριθμική και Προγραμματισμός»...

(Ελάχιστες) περισσότερες πληροφορίες στο http://activityspace.sourceforge.net

ikariofil:
Άλκη φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει κάποιο download?

alkisg:
Ηλία δεν υπάρχει ακόμα download... Ο Χώρος Δραστηριοτήτων θα είναι πακεταρισμένος μαζί με τις αντίστοιχες δραστηριότητες. Έτσι περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία πιστοποίησης από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο για να ανεβάσουμε κατευθείαν την τελική έκδοση, ώστε να μην κυκλοφορούν διάφορες μη ολοκληρωμένες (και μη πιστοποιημένες) εκδόσεις.

Για την ώρα διαθέσιμοι για κατέβασμα είναι μόνο ο Διερμηνευτής και ο Δημιουργός Διαγραμμάτων Ροής.

edit 27-01-2007: Από σήμερα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 1.0.0 του Χώρου Δραστηριοτήτων. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό θέμα.

Αλέκος Κοντούλης:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον «Χώρο δραστηριοτήτων»
Το μήνυμα αυτό είναι δοκιμαστικό για να δω πως λειτουργεί αυτό το forum.

Aλέκος Κοντούλης

Αλέκος Κοντούλης:
Αγαπητοί συνάδελφοι
Εγκατέστησα την «Αλγοριθμική» σε έναν υπολογιστή με Windows XP αλλά δεν λειτουργεί ο «Χώρος δραστηριοτήτων». Το πρόβλημα μπορεί να είναι στην εγκατάσταση των Windows, ωστόσο θα περιγράψω το πρόβλημα μήπως και μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Όταν πάω να εκτελέσω τον «Χώρο δραστηριοτήτων» εμφάνίζεται το παράθυρο κανονικά με τα μενού, αλλά στο κάτω μέρος αντί να δείξει αυτό που πρέπει, εμφανίζει το μήνημα «This program cannot display the webpage. Most likely causes: ...»

Στον Η/Υ υπάρχουν πολλά αρχεία chm. Όλα αυτά τα αχεία «εκτελούνται» άριστα με το πρόγραμμα «Microsoft HTML Help Executable». Αν προσπαθήσω να κάνω το ίδιο με τα αρχεία του φακέλου Σενάρια της Αλγοριθμικής, εμφανίζεται ένα μήνημα με τίτλο «Βοήθεια» και κείμενο «Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου mk:@MSITStore:C:\Program Files\Αλγοριθμική\Σενάρια\e09 Η εντολή ΓΙΑ.chm.»

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση