Ααααχχχ... δεν αντέχω, θα εκραγώ!
1. καλά έκανες Φωτεινή και κινήθηκες. αυτό μαρτυρά την αγωνία σου για το μέλλον σου ως εκπαιδευτικού (ξαναγράφω για όσες δεν ξέρουν να διαβάζουν: εκ-παιδευ-τικού), αν και είμαι της γνώμης ότι θα ήταν καλύτερο να το έστελνες στην πεκάπ και από εκεί να προωθούταν στην υπουργό μας κα διαμάντω και τις συνεργάτιδές της.
2. είναι γεγονός, ότι οι απαντήσεις ήταν πολύ προσεκτικά γραμμένες, στο στυλάκι των πολιτικών: δε λένε ακριβώς ψέμματα, αλλά δε λένε και εντελώς την αλήθεια... σου πετάνε ένα "καλή είναι η πληροφορική, δεν θα έβλαπτε" και άντε βγάλε άκρη...
3. αλλοίμονο, αν δούμε την ολμέ και πολύ περισσότερο την πεκάπ να μας μιλούν έτσι στο μέλλον... δεν έχω αποδείξεις, ούτε καν ενδείξεις, αλλά δε θέλω να το δω... και αν κανένας το αντιληφθεί, ας μη μου το πει. τελικά νοιώθω ότι όσα λιγότερα γνωρίζω, τόσο πιο χαρούμενος είμαι. αν ξεπέσει και η ολμέ ή η πεκάπ, τότε κάποιος ας τραβήξει και το καζανάκι, για να φύγουμε όλοι! χαίρομαι που μέχρι τώρα η πεκάπ και η ολμέ στέκονται στο ύψος των περιστάσεων!
4. ε, λοιπόν, ναι νίκο αδαμόπουλε, χρήστο μοτσενίγε, παναγιώτη ρόντα, γιώργο παπαργύρη, φωτεινή τ., εκεί στην ηλεία και όπου αλλού βρίσκεστε δεν έχετε μάθει ακόμη ότι η πληροφορική αναβαθμίζεται; εεε;;; να είστε υπάκουα παιδιά και να λετε σε όλα ναι, γιατί αλλιώς θα σας τραβήξω το αυτάκι...
έλεος... που είναι το βάθος και η ουσία της λέξης "εκπαιδευτικός"; θα φτάσουμε στο σημείο να λέμε ότι ντρεπόμαστε για τη δουλειά μας, που τόσο, μα τόσο αγαπήσαμε! εξαιτίας της ηγεσίας, όχι γιατί βαρεθήκαμε!