Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10
1
Αν είναι έτσι τότε πρόκειται για σφάλμα του myschool (βέβαια δοκίμασα τη εξαγωγή της συγκεκριμένης αναφοράς μόλις τώρα και φαίνεται να δουλεύει ΟΚ).....
Εκτός εάν ο λόγος που δεν εμφανίζει ορισμένες αναθέσεις είναι ότι πχ στο Χ τμήμα (στο οποίο έχει ανατεθεί το Ψ μάθημα) δεν υπάρχουν μαθητές (δηλαδή σας έχει ξεφύγει η κατανομή μαθητών σε κάποια από τα τμήματα).
Αν δεν ισχύει και αυτό δοκίμασε να εξάγεις την αναφορά σε xlsx αρχείο και αν εμφανίζονται όλες οι αναθέσεις αντέγραψέ τες όλες στο πρώτο φύλλο.
2
Θεωρώ πιο σωστό το δεύτερο
3
Θεωρείτε ότι υπάρχει πρόβλημα είτε λόγω της χρήσης εισαγωγικών (απάντηση 2), είτε λόγω της μη-χρήσης (απάντηση 1);

4
Κι όμως όλα τα έχω κάνει σε xls...
5
Από ότι καταλαβαίνω μάλλον το σύμπτωμα οφείλεται στο λάθος σου στο ότι στο myschool δεν επέλεξες τη αποθήκευση των αναθέσεων σε αρχείο xls αλλά σε xlsx. Δες στις οδηγίες το Βήμα 3, Εικόνα 2.
6
Καλημέρα και καλή Χρονιά. Κατέβασα την καινούργια έκδοση και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Στο αρχείο με τις ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ_rptlist.xls  δεν μου έχει όλες τις αναθέσεις κάποιων καθηγητών. Έχω ελέγξει  ότι στο myschool είναι σωστές οι αναθέσεις, αλλά στο αρχείο δεν τις έχει όλες. Το έχω κάνει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστες, δύο με windows7 και έναν με windows10.

Ευχαριστώ.
7
Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ / Απ: Ασκήσεις (Κεφ2,Κεφ3)
« Τελευταίο μήνυμα από mikezante στις Σήμερα στις 12:03:59 μμ »
Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις!Στην άσκηση 1 να διευκρινιστεί εάν το πλαίσιο περιλαμβάνει ή όχι το Q-Tag. Το ίδιο, ίσως θα μπορούσε να διευκρινιστεί και στην 3.Θεωρείται ότι το πλαίσιο Ethernet είναι ότι ορίζει η εικόνα στη σελίδα 46 του σχολικού, όποτε μόνο MAC addresses, Type, Data και FCS.


Στην άσκηση 4, στα δεδομένα του πλαισίου, στην 6η στήλη της τελευταίας γραμμής, φαίνεται η τιμή feb η οποία είναι εσφαλμένη (για byte).


Ο δαίμων του τυπογραφείου  :police:


Η άσκηση 4 και η 13 απαιτούν αναφορά στη δομή του πλαισίου/πακέτου, κάτι που είναι σχετικά δύσκολο να θυμάται κανείς από μνήμης, εκτός ίσως και αν δίνεται συνοδευτικά της άσκησης ή επιτρέπει τη χρήση του βιβλίου για την επίλυσή της.


Οι ασκήσεις λύνονται με ανοιχτό βιβλίο!
 (όπως κανονικά έπρεπε να είναι και τα διαγωνίσματα, αλλά αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση για τα δεδομένα στο ελλαντα)
8
Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ / Απ: Ασκήσεις (Κεφ2,Κεφ3)
« Τελευταίο μήνυμα από Λαμπράκης Μανώλης στις Σήμερα στις 11:06:17 πμ »
Συνάδελφε πολύ καλή δουλειά
9
Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ / Απ: Ασκήσεις (Κεφ2,Κεφ3)
« Τελευταίο μήνυμα από socnafs στις Σήμερα στις 10:14:54 πμ »
Για ποιο λογο να υπαρχουν δυσκολες ασκησεις, απο την στιγμη που το 60% συμφωνα με τα περσινα στατσιστικα, γραφουν κατω απο την βαση στα δικτυα
10
Καλημέρα σε όλους

Ευχαριστώ συνάδελφε... Νομίζω λίγο δυσκολουτσικα είναι, σαφώς για καλά προετοιμασμένους μαθητές.. Εμείς αρχίσαμε από β λυκείου στο φροντιστήριο και έχουμε χρόνο να δούμε και λίγο πιο δύσκολα θέματακια... Στα τμήματα πχ που ξεκίνησαν από Σεπτέμβρη δεν τα έχουμε δει ακόμη..
Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10