Τελευταία μηνύματα

Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10
1
Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον / Λογικοί τελεστές,div mod
« Τελευταίο μήνυμα από JohnyF στις Σήμερα στις 04:12:42 πμ »
Λοιπόν είναι ένα πολυσυζητημένο θέμα απλά θέλω να δω τι ακριβώς θα πω στα παιδιά.Το ΚΑΙ έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από το Η;Θεωρείται ακόμα ασάφεια , ή έχει βρεθεί κάποια λύση;Να πω οτι είναι ασάφεια,δεν αναφέρεται στο βιβλίο,οπότε δε πρόκειται να μπει χωρίς παρενθέσεις;Η να πω οτι αν σας τύχει,όπως και να το κάνετε είναι σωστό;
Επίσης το επόμενο είναι το εξής.Στο βιβλίο αναφέρει οτι το div mod χρησιμοποιεί ακεράιους.Αυτό σημαίνει ότι απαγορεύεται να κάνουμε div Mod με πραγματικόυς;Σε άαλες γλωσσες γίνεται μια χαρά.
Και πάνω στο mod,div επίσης...Αναφέρεται κάπου τι κάνουμε πχ στο -3 div 2  ;Πως θα πρέπει αν λυθεί αυτό?Στο διερμηνευτή βγάζει -2 σαν αποτέλεσμα,δηλαδή μας πάει στο -6 που είναι σωστό..Η πχ στο -5 mod -3 βγάζει 1 που θα είναι ουσιαστικά -5-(-6)..Δε νομίζω τα παιδιά πρέπει να έχουν τοσο ειδικευμένες γνώσεις έτσι;
2
Γενικά / Απ: ΓΕΛ: Back to the Past
« Τελευταίο μήνυμα από gbougioukas στις Σήμερα στις 12:24:54 πμ »
Εσύ Evry με τους Πληροφορικούς είσαι ή με τους άλλους; Απ' ό,τι κατάλαβα η θέση σου είναι "καθίστε στ' αβγά σας μη μιλάτε και αφήστε άλλους να αποφασίσουν για σας". Ο καθένας έχει τη δική του στάση ζωής, κάποιοι κάθονται στα αβγά τους, κάποιοι δεν έχουν αβγά για να κάτσουν.
3
Διαγωνισμοί / 1st European Junior Olympiad In informatics
« Τελευταίο μήνυμα από Νίκος Αδαμόπουλος στις Χθες στις 11:04:39 μμ »
5
Σας ευχαριστώ πολύ.
6
Γενικά / Απ: ΓΕΛ: Back to the Past
« Τελευταίο μήνυμα από evry στις Χθες στις 09:38:18 μμ »
Σίγουρα πρέπει να υπάρξει ενιαίο πρόγραμμα σπουδών πληροφορικής για Γυμνάσιο-Λύκειο. Αυτό όμως πρέπει να γίνει από αυτούς που έχουν το θεσμικό ρόλο να το κάνουν.
Όπως και να έχει Γιώργο δυστυχώς αυτές οι αλλαγές δεν είναι στο χέρι μας. Μπορεί να λέμε θεωρίες εδώ αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν άλλοι.
ΥΓ. Εντελώς πληροφοριακά δίνω και τον σύνδεσμο για το βιβλίο ενός νέου μαθήματος με τίτλο ......
Μηχατρονική
Τη λέξη arduino πήρε το μάτι μου κάπου στα περιεχόμενα.
Το μάθημα είναι του τομέα ηλεκτρονικής. Νομίζω δεν το έχουμε καν Β' ανάθεση.
7
Προγραμματισμός Υπολογιστών / Απ: Βιβλια
« Τελευταίο μήνυμα από evry στις Χθες στις 08:48:27 μμ »
Συνάδελφοι προσοχή: η 2η έκδοση των βιβλίων προγραμματισμού Β  και Γ έχει πάρα πολλές διορθώσεις/αλλαγές σε σχέση με την πρώτη. Μην δίνεται τα παλιά βιβλία αν έχουν περισσέψει. Κατεβάστε το βιβλίο από τη σελίδα του ΙΕΠ και δουλέψτε το σε ηλεκτρονική μορφή.
8
Προγραμματισμός Υπολογιστών / Απ: Βιβλια
« Τελευταίο μήνυμα από taxata στις Χθες στις 08:37:30 μμ »
Απαράδεκτο μεν αληθινό δε, 17/10/17 ελάχιστα βιβλία ειδικότητας ούτε ένα του Τομέα Πληροφορικής.
9
Γενικά / Απ: Μαθήματα Ρομποτικής
« Τελευταίο μήνυμα από dourvas στις Χθες στις 08:19:18 μμ »
10
Γενικά / Απ: ΓΕΛ: Back to the Past
« Τελευταίο μήνυμα από odysseas στις Χθες στις 07:45:14 μμ »
Αντί να ασχολούμαστε με το πως θα βολευτούμε βραχυπρόθεσμα δεχόμενοι ότι μας σερβίρουν (βλέπε τεχνικός υπεύθυνος ερευνητικών εργασιών) μήπως να ασχοληθούμε λίγο με το γνωστικό μας αντικείμενο που δεν είναι τα μαθηματικά αλλά η πληροφορική? Μήπως πρέπει να ενδυναμωθεί το πρόγραμμα σπουδών στο Λύκειο?

Άντε μπράβο βρε Ευριπίδη!

Όμως το πρόγραμμα σπουδών δεν θα ενδυναμωθεί από μόνο του και θα πρέπει να αναζητήσουμε και να συζητήσουμε τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να συμβεί αυτό.
Σελίδες: [1] 2 3 4 ... 10